Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri 2024 ne zaman, hangi gün, adaylar kimler?

2 minutes, 2 seconds Read

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri 2024 ne zaman, hangi gün, adaylar kimler?

TFF başkanlık seçiminin tam tarihini ve başkan adaylarını yakından takip ediliyor. Başkan adayları konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken gözler seçim gününe çevrildi. Son olarak Servet Yardımcı, TFF başkanlığı adaylığından çekildi. Peki, TFF Başkanlık seçimi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? TFF başkanlığı için adaylar kimler? İşte TFF Başkanlık seçimi vebaşkan adayları ile ilgili merak edilenler…

14:25 – 12/07/2024 Cuma
Yeni Şafak
TFF Başkanlık seçimi
TFF Başkanlık seçimi

TFF seçim tarihi 2024 açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu alınan seçim kararı ile yeni başkanını belirleyecek. Seçim öncesinde başkanlık adaylarını ilan eden kişiler de netlik kazandı. Peki, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri 2024 ne zaman yapılacak?

Servet Yardımcı, TFF başkanlığı adaylığından çekildi

Servet Yardımcı, yedi yıldır devam eden UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Federasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerinden de çekildiğini açıkladı.

Servet Yardımcı yaptığı açıklamada " TFF başkan adaylığımdan, yedi yıldır devam eden UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Fedrasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerimden çekildiğimi saygılarımla yüce milletimize arz ederim." ifadelerini kullandı.

Daha önce aday olduğunu açıklayan Tolga Gani Zengin, ise Servet Yardımcı lehine çekilme kararı aldığını açıklamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri 2024 ne zaman yapılacak?

TFF Seçimli Mali Genel Kurul 18 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek.

TFF Başkanlık seçimi için adaylar kimler?

Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilmesinin ardından başkan adayları arasında Mehmet Büyükekşi ve eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kaldı.



#tff
#Türkiye Futbol Federasyonu
#tff başkanlık seçimi
#tff başkan adayları
#mehmet büyükekşi
#ibrahim hacıosmanoğlu
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/tff-baskanlik-secimleri-2024-ne-zaman-hangi-gun-adaylar-kimler-turkiye-futbol-federasyonu-adaylari-mehmet-buyukeksi-ibrahim-haciosmanoglu-mu-servet-yardimci-cekildi-mi-h-4632696

Similar Posts