Sokak hayvanları taslak çalışması tamamlandı

2 minutes, 43 seconds Read

Sokak hayvanları taslak çalışması tamamlandı

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sokak hayvanlarına yönelik yürütülen taslak çalışması tamamlandığını duyurdu. Yenişehirlioğlu, "Saldırgan/Başıboş Köpek Sorununun çözümüne yönelik bir süredir yürüttüğüm çalışmayı tamamlamış bulunuyorum. Hazırlamış olduğum dosyanın bir örneğini Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e bir örneğini de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Vahit Kirişci’ye bugün takdim ettim" paylaşımında bulundu.

Pınar Görgü
16:41 – 12/06/2024 Çarşamba
Güncelleme: 16:44 – 12/06/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, taslak çalışmasını AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e teslim etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, taslak çalışmasını AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e teslim etti.

Sokak hayvanlarına yönelik yürütülen taslak çalışması tamamlandı.


AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,"Saldırgan/Başıboş Köpek Sorununun çözümüne yönelik bir süredir yürüttüğüm çalışmayı tamamlamış bulunuyorum. Hazırlamış olduğum dosyanın bir örneğini Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e bir örneğini de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Vahit Kirişci’ye bugün takdim ettim" ifadelerini kullandı.





#sokak hayvanları yasası
#TBMM
#AK Parti
#Bahadır Yenişehirlioğlu
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/sokak-hayvanlari-taslak-calismasi-tamamlandi-4627120

Similar Posts