Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 109. ÖGG sınav sonuçları açıklama tarihi duyuruldu mu?

1 minute, 48 seconds Read

Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 109. ÖGG sınav sonuçları açıklama tarihi duyuruldu mu?

"Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Özel Güvenlik Görevlisi ÖGG 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme sınav sonuçları geçti. 29 Haziran’da sınava giren özel güvenlik görevlisi adayları ve belgesini yenileyecek olan özel güvenlikler bu sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sonuç tarihi açıklandı. Peki, Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 109. ÖGG sınav sonuçları açıklama tarihi duyuruldu mu?

14:40 – 6/07/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
ÖGG sınav sonuçları 2024
ÖGG sınav sonuçları 2024

"Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 109. ÖGG sınav sonuçları açıklama tarihi duyuruldu mu?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Özel Güvenlik Görevlisi ÖGG 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitim Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü EGM tarafından yapılan sınavın ardından güvenlik görevlisi adayları ve güvenlik görevlisi belgesini yenilemek isteyenler merak içerisinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Peki Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 109. ÖGG sınav sonuçları açıklama tarihi duyuruldu mu?

ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Sınav sonuç tarihi, EGM tarafından paylaşılan kılavuzda yer aldı. Buna göre ÖGG 109. dönem sınav sonuçları 12 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak.

Her bir soru bir puan olmak üzere değerlendirme 100 puan üzerinden olacak.

Silah farkı sınavına giren adaylar için 25 adet çoktan seçmeli silah bilgisi sorusu soruluyor. Silah farkı eğitimi almış olan adaylar sadece silah bilgisi sorularını cevaplaması gerekiyor. Değerlendirme ise her bir soru iki puan olmak üzere 50 puan üzerinden yapılacak.

#ÖGG
#ÖGG sınav sonuçları
#109. ögg sınav sonuçları
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/ozel-guvenlik-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-109-ogg-sinav-sonuclari-aciklama-tarihi-duyuruldu-mu-h-4631488

Similar Posts