Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen gözaltına mı alındı?

2 minutes, 43 seconds Read

Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen gözaltına mı alındı?

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı. Güngen çiftin mal varlıklarına geçtiğimiz aylarda el konmuştu. Peki Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen neden gözaltına alındı, tutuklandı mı? Fenomenler soruşturmasında son gelişmeler neler? İşte detaylar.

10:05 – 9/07/2024 Salı
Güncelleme: 10:14 – 9/07/2024 Salı
Yeni Şafak
Neslim ve Kıvanç Güngen tutuklandı mı?
Neslim ve Kıvanç Güngen tutuklandı mı?

Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi Kıvanç Güngen, fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

Ekiplerce, İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik operasyonda, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan Güngen çifti ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlılar hakkında başlatılan tahkikat işlemleri devam ediyor.

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, 1986 yılında doğdu. Babası Gümüşhaneli, annesi Çankırılı olan Neslim Güngen, 13 yaşında ilk defa kuaför ve güzellik sektörüne atıldı. Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katıldı. Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videoları ile tanınıyor.


#Neslim Güngen
#İnanç Güngen
#Fenomenler soruşturması
15 dakika önce

source: https://www.yenisafak.com/neslim-gungen-inanc-gungen-son-dakika-gozaltina-mi-alindi-neslim-gungen-ve-esi-inanc-gungen-tutuklandi-mi-h-4631929

Similar Posts