Mahra’nın annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan helallik istedi: Arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım

5 minutes, 55 seconds Read

Mahra’nın annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan helallik istedi: Arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, sahipsiz köpek düzenlemesine ilişkin, "Birileri ısrarla görmezden gelse de Türkiye’de bir başıboş köpek sorunu var. Milletimiz bizden bu sorunu çözmemizi istiyor. Ülkemizin dört bir yanından yükselen feryatlara sessiz ve tepkisiz kalmamız düşünülemez. Bu meseleyi, teklifi yasalaştırıp sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz." açıklamasını yaptı. Evladı Mahra’yı sahipsiz köpek saldırısında kaybeden anne Derya Pınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan helallik isteyip, "Ben seni yanlış tanımışım bana seni yanlış anlatmışlar, bir millet sana nasıl hayran kaldı arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Berk
18:51 – 24/07/2024 Çarşamba
Güncelleme: 19:01 – 24/07/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Sahipsiz köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar.
Sahipsiz köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar’ın annesi Derya Pınar.

AK Parti Grup Toplantısı’nda partililere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sahipsiz köpek sorunu ve Meclis’e sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Halkımız sokakların güvenli hale gelmesini istiyor, çocuklarımız güven rahatlığıyla okula gitmek, parkta oynamak istiyor."

diyen Erdoğan,

"Bizim bu isteklere sessiz, tepkisiz kalmamız düşünülemez. Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın"

ifadelerini kullandı.

"10 yaşındaki kızının acısını yüreğinde taşıyan annenin, 10 yaşındaki oğlu parçalanmış bir babanın üzerine yürüyen bir karakter fukarasının diline en son alacağı kelime merhamettir."

diyen Erdoğan, sözlerinin devamında,

"Ciğerparesini kaybetmiş yüreği yaralı bir anneyle empati kuramayan başka canlılarla nasıl kursun? Eşrefimahlukat olan insana sevgi göstermeyen başka canlılara nasıl sevgi beslesin? İnsan sevmiyorlar ki, bir köpeği nasıl sevecekler?"

diye konuştu.

Mahra’nın annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: Arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım

Sahipsiz köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar’ın annesi Derya Pınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan helallik isteyip,

"Ben seni yanlış tanımışım bana seni yanlış anlatmışlar, bir millet sana nasıl hayran kaldı arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım."

ifadelerini kullandı.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Mahra Pelin Pınar
#Deniz Pınar
#sahipsiz köpekler
44 dakika önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/sahipsiz-kopek-saldirisinda-hayatini-kaybeden-mahranin-annesinden-cumhurbaskani-erdogana-arkandan-milyonlarca-insani-nasil-getirdin-bugun-anladim-4634859

Similar Posts