Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Doğan için taziye mesajı

2 minutes, 33 seconds Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Doğan için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Mehmet Doğan için taziye mesajı yayımladı. Erdoğan, "Edebiyat, tarih, fikir ve kültür dünyamıza yaptığı özgün katkılarla daima hatırlanacak olan D. Mehmet Doğan Beyefendi’ye Allah’tan rahmet; ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Pınar Görgü
13:50 – 11/08/2024 Pazar
Güncelleme: 13:56 – 11/08/2024 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı Mehmet Doğan’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye mesajı yayımladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Yazarlar Birliği kurucusu ve Şeref Başkanı, ülkemizin yetiştirdiği en değerli münevverlerden biri olan D. Mehmet Doğan Beyefendi’nin vefatını derin bir teessürle öğrendim.


‘Kültür dünyamıza yaptığı özgün katkılarıyla hatırlanacak’

Büyük Türkçe Sözlük eseri ile birlikte Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımızla ilgili çalışmaları başta olmak üzere edebiyat, tarih, fikir ve kültür dünyamıza yaptığı özgün katkılarla daima hatırlanacak olan D. Mehmet Doğan Beyefendi’ye Allah’tan rahmet; ailesine, okuyucularına, sevenlerine ve edebiyat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"



#Recep Tayyip Erdoğan
#cumhurbaşkanı
#Mehmet Doğan
25 dakika önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-turkiye-yazarlar-birligi-seref-baskani-dogan-icin-taziye-mesaji-4638151

Similar Posts