Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anafartalar Zaferi’nin 109’uncu yıl dönüm mesajı: Tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum

2 minutes, 18 seconds Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anafartalar Zaferi’nin 109’uncu yıl dönüm mesajı: Tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anafartalar Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü vesilesiyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canı pahasına mücadele veren tüm kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum." dedi.

Semih Bozkuş
19:23 – 10/08/2024 Cumartesi
Güncelleme: 19:28 – 10/08/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anafartalar Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü vesilesiyle resmi X hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımında Anafartalar Zaferi’nin Çanakkale destanının dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Erdoğan, canı pahasına mücadele veren tüm kahramanları ve şehitleri rahmetle yâd ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çanakkale destanının dönüm noktalarından biri olan Anafartalar Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canı pahasına mücadele veren tüm kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum."




#Recep Tayyip Erdoğan
#Anafartalar Zaferi
#Çanakkale destanı
7 dakika önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-anafartalar-zaferinin-109uncu-yil-donum-mesaji-tum-kahramanlarimizi-rahmetle-yad-ediyorum-4638037

Similar Posts