Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi için ABD’de

2 minutes, 48 seconds Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi için ABD’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Vaşington’da düzenlenecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’ye ulaştı. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında devlet ve hükümet başkanları toplantısına katılacak olan Erdoğan, bugün NATO’nun 75. Yıl Anma Etkinliği’ne iştirak edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.

20:52 – 9/07/2024 Salı
Güncelleme: 21:39 – 9/07/2024 Salı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye ulaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’ye ulaştı.

ABD’nin başkenti Vaşington’da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi düzenlenecek.

NATO üyesi 32 ülke liderini üç günlüğüne bir araya getirecek zirveye katılmak üzere Ankara’dan hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Vaşington’a ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Andrews Askeri Hava Üssü’nde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve diğer ilgililer karşıladı.

Türkiye’den ABD çıkarması

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da Vaşington’a gitti.

Erdoğan ikili görüşmeler gerçekleştirecek

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında devlet ve hükümet başkanları toplantısına katılacak olan Erdoğan, bugün NATO’nun 75. Yıl Anma Etkinliği’ne iştirak edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.



#Recep Tayyip Erdoğan
#NATO
#ABD
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-nato-zirvesi-icin-abdde-4632059

Similar Posts