Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta’da 35 bin kişiye hitap ediyor: Enflasyon düşüşe geçecek

2 minutes, 51 seconds Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta’da 35 bin kişiye hitap ediyor: Enflasyon düşüşe geçecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Isparta Mitingi’nde konuşuyor.

14:25 – 20/03/2024 Çarşamba
Güncelleme: 14:34 – 20/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coşkulu kalabalığa hitap ediyor. Erdoğan, ”Eski Türkiye’de bu palavracı siyaset anlayışı yüzünden ülkenin onlarca yılı heba edildi. Plansızlığın kol gezdiği ülkede herkes kaybeder, en çok da çalışanlar ve emekliler kaybeder” dedi.


Erdoğan açıklamalarına şu şekilde devam etti;



Güzel gönüllü insanlarıyla Isparta’da bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler de 14-28 Mayıs seçimlerinde milletvekilliğinde %55,5 Cumhurbaşkanlığında %58 oy oranıyla gönlünüzün bizden yana olduğunu gösterdiniz, bizi yalnız bırakmadınız.


Biz de Isparta’dan aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın inşası yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.


Türkiye son 10 yıldır terörden darbe girişimine kadar ardı arkası kesilmeyen nice sınamalara maruz kaldı. Asrın felaketi bu depremler üzerimizdeki yükü daha da artırdı.


Fakat geldiğimiz noktada yerel yönetim seçimlerine gidiyoruz. Bunların da üstesinden geleceğiz. Uyguladığımız programın sonuçlarını bu yılın 2. yarısından itibaren görmeye başlayacağız.


Eski Türkiye’de bu palavracı siyaset anlayışı yüzünden ülkenin onlarca yılı heba edildi. Plansızlığın kol gezdiği ülkede herkes kaybeder, en çok da çalışanlar ve emekliler kaybeder.


Emekliye, işçiye, memura maaş ödenememe tehlikesi yaşandığı günler oldu. Üstelik o günlerin çalışan ve emekli sayısı bugünle mukayese edilemeyecek kadar küçüktü.



#Recep Tayyip Erdoğan
#Isparta
#AK Parti
11 dakika önce
default-profile-img

source: https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-ispartada-35-bin-kisiye-hitap-ediyor-enflasyon-dususe-gececek-4609935

Similar Posts