Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez

2 minutes, 15 seconds Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere 10 gün kala Burdur mitinginde önemli açıklamalarda bulunuyor. Meydandaki 40 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Şu anda meydanda 40 bin kişi var. Coşkunuz sandıklara dolsun. 10 gün sonra sandıklardayız’ dedi. CHP’de para sayma soruşturmasına da değinen Erdoğan, ‘Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez’ dedi.

15:57 – 20/03/2024 Çarşamba
Güncelleme: 16:17 – 20/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur’da önemli açıklamalarda bulunuyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"31 Mart seçimlerine 10 gün kaldı. Şu anda alanda 40 bin kişi var. Aşkınız daim olsun coşkunuz sandıklara dolsun.

Önümüzde yeni bir sınav daha var. Bundan 10 gün sonra sandık bir kez daha önümüze gelecek. Kimler, hangi zihniyet tarafından yönetileceğinizin tercihini yapacaksınız. Ramazan-ı Şerifin gelmesiyle sofralarımız bereketlendi. Bu mübarek ayın manevi havasını doya doya teneffüs ediyoruz.


Gönül coğrafyasına baktığımızda yüreğimiz dağlanıyor. Gazze’den Suriye’ye Yemen’den Afganistan’a kadar kardeşlerimiz Ramazan’ı acı içinde geçiriyor.


Yarın nerede ne olacağını, krizin nerede patlak vereceğini kimse bilmiyor. Türkiye bu noktada istikrar adası olarak yükselmektedir. Sanayicimiz, tüccarımız, turizmcimiz, iş dünyamız geleceğine umutla bakıyor.


Pek çok yerde zirveye çıkan enflasyon oranları bizi de zorluyor. 53 binden fazla insanımızın vefat ettiği depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Depremin ülkemiz ekonomisi üzerinde oluşturduğu baskı devam ediyor.


Enflasyonu tek haneli rakamlara düşürmemiz gerekiyor. Daha önce nasıl yaptıysak yine yapacağız. Sizlerden biraz daha sabır, biraz daha dayanışma bekliyorum."


CHP’de para skandalı: Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez

"Deste deste paralarla yapılan kuleleri hepiniz izlediniz. Her televizyona çıkan farklı bir açıklama yapıyor. Acemi Genel Başkan Özgür Özel dahil parti yöneticilerinin hepsi ayrı telden çalıyor. Hiç biri mantıklı cümle kuramıyor. Tüm bunlar olurken meşhur hesap uzmanının ortalıkta esamesi yok. Ben ne demiştim ‘bay bay Kemal’ demiştim. Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez. Bu rezaletten kendini kurtaramazlar. Çantalar dolusu bu paraların kimden alındığı, nerelerde harcandığı açıklanmak zorundadır."



#Recep Tayyip Erdoğan
#Cumhurbaşkanı
#Burdur
23 dakika önce
default-profile-img

source: https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-hic-kimse-boyle-bir-skandali-uc-maymunu-oynayarak-gecistiremez-4609967

Similar Posts