Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek

2 minutes, 26 seconds Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum’da düzenlenen mitingde 40 bin kişiye hitap etti. Erdoğan, "Bunların becerebildikleri tek iş, kara paradan kule inşa etmek. Nereden gelip gittiğini açıklayamadıkları dolar, avro balyalarıyla 6-7 kişi kule yapıyorlar. Bunun dışında gözle görülür hiçbir icraatları yok. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi, yoksa gayri-meşru işler yapan bir ‘kartel’ mi oldukları belli değil." dedi.

16:26 – 25/03/2024 Pazartesi
Güncelleme: 17:20 – 25/03/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum’da düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Sevgili Çorumlular, değerli gençler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Çorumun güzelliğini satın almaya dünyanın gücü yetmez. Dedim bir sorun; şu anda ne kadar katılım var? 40 bin kişi. Maşallah bugün yine çorum bir başka muhteşem. Çorum ile aramıza kimse giremez.

Çorum bir başarı örneği olarak tüm Türkiye’de kendinden söz ettiriyor. Çorum2un elde ettiği başarılarda hükümetimizin icraatlarının yanı sıra belediyelerin kendi çalışmalarının da önemi var.

Bir dönem bizim yanımızda, yöremizde durup da beklentileri karşılanmayınca hemen başka yerlere dümen kıran cambazlara karşı dostlarımızı uyaracağız.

"Teröristlerin inlerini başlarına geçirdik"

Türkiye’yi, bölücü terör belasından kurtarıncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Teröristlerin inlerini başlarına geçirdik. Suriye’ye düzenlediğimiz askeri harekatlarla tüm bu saldırıları püskürttük. Vatanımızı bozma planlarını yırtıp attık. Ülkemizin üzerinde ameliyat yapılmasına müsaade etmedik.

"Enflasyon tek haneye inecek"

Enflasyon tek haneye inecek. Daha önce nasıl yaptıysak aynısını yine başaracağız. Ekonomi programımız ve güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimiz bize güvensin. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok.

"Becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etme"

Bunların becerebildikleri tek iş, kara paradan kule inşa etmek. Nereden gelip gittiğini açıklayamadıkları dolar, avro balyalarıyla 6-7 kişi kule yapıyorlar. Bunun dışında gözle görülür hiçbir icraatları yok. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi, yoksa gayri-meşru işler yapan bir ‘kartel’ mi oldukları belli değil.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Çorum
#AK Parti
1 saat önce
default-profile-img

source: https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-bunlarin-becerebildikleri-tek-is-kara-paradan-kule-insa-etmek-4610938

Similar Posts