BBP Genel Başkanı Destici: Türk’üz Müslümanız ve inşallah şampiyon olacağız

4 minutes, 46 seconds Read

BBP Genel Başkanı Destici: Türk’üz Müslümanız ve inşallah şampiyon olacağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, milli futbolcu Merih Demiral’ın gol sevinciyle ilgili Almanya İçişleri Bakanı’nın yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturmanın, maksatlı ve art niyetli olduğunu belirtti. Destici, "Merih Demiral kardeşimizi, Milli Takımımızı ve milletimizi hedef alanlar bilsinler ki, Türk’üz, Müslümanız ve inşallah şampiyon olacağız" dedi.

17:36 – 3/07/2024 Çarşamba
AA
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında dün oynanan futbol maçının ardından UEFA tarafından milli futbolcu Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması açılmasına tepki gösterdi.


"Bozkurt" işaretinin, Ergenekon’dan beri Türklerin sembolü olduğunu, buna başka türlü anlamlar yüklemenin yanlış olacağını belirten Destici,

"Merih Demiral kardeşimizi, Milli Takımımızı ve milletimizi hedef alanlar bilsinler ki, Türk’üz, Müslümanız ve inşallah şampiyon olacağız. Hepimiz Merih’iz, hepimiz bozkurtuz. Rahatsızlıklarının asıl sebebi, Türk kimliğimiz, İslam inancımız ve Milli Takımımızın başarısıdır."

değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Destici, UEFA’nın Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmasını ve Almanya İçişleri Bakanı’nın konuyla ilgili verdiği demeci, cahilce, maksatlı ve art niyetli bulduğunu kaydetti.



#Mustafa Destici
#BBP
#merih demiral
#Soruşturma
13 dakika önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/bbp-genel-baskani-destici-turkuz-muslumaniz-ve-insallah-sampiyon-olacagiz-4630929

Similar Posts

Leave a Reply