CHP’li İBB göz yummuştu: Bakanlıktan Vaniköy’deki kaçak yapı için yıkım kararı

3 minutes, 52 seconds Read

CHP’li İBB göz yummuştu: Bakanlıktan Vaniköy’deki kaçak yapı için yıkım kararı

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) göz yumduğu Vaniköy’deki Boğaz’a nazır kaçak villa için yıkım kararı alındı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği kaçak yapının yıkımı bugün bakanlık tarafından gerçekleştirilecek.

08:12 – 4/09/2024 Çarşamba
Güncelleme: 08:54 – 4/09/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
İBB'nin göz yumduğu Vaniköy'deki Boğaz'a nazır kaçak villa yıkılıyor.
İBB’nin göz yumduğu Vaniköy’deki Boğaz’a nazır kaçak villa yıkılıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskanlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyetinin bugün gerçekleştirileceğini bildirdi.



Bugün yıkılacak

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İBB yetki alanındaki villadaki kaçak inşaatın İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerince durdurulduğu hatırlatıldı. Kaçak yapılara ilişkin yıkımın yine il müdürlüğü koordinesinde bugün gerçekleştirileceği belirtildi.


Paylaşımda,

“Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde bir takım izinsiz inşai faaliyetlerin gerçekleştiği tespit edilmiş ve ruhsatsız yapılar Bakanlığımızca mühürlenmişti. Tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskânlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde bugün gerçekleştirilecektir”

ifadelerine yer verildi.



#Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
#İBB
#Vaniköy
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/ibb-goz-yummustu-bakanliktan-vanikoydeki-kacak-yapi-icin-yikim-karari-4642700

Similar Posts