Giyim markası Manuka’dan skandal paylaşım: İsrail’e destek veren Starbucks’ın önünde poz verdiler

1 minute, 49 seconds Read

Giyim markası Manuka’dan skandal paylaşım: İsrail’e destek veren Starbucks’ın önünde poz verdiler

Terör devleti İsrail, Gazze’de soykırıma devam ederken, Türkiye’de tesettürlü kadınların sıklıkla tercih ettiği giyim markası Manuka’dan skandal bir paylaşım geldi. Manuka, barbar İsrail askerlerine verdiği destekle bilinen Starbucks markasının önünde poz veren model Ecem Turan ile iş birliği yaparak ortak paylaşımda bulundu. Marka, yaklaşık bir saat Instagram profillerinde tuttukları paylaşımı, ‘gelen tepkilerin ardından’ kaldırdı ve ‘özür’ açıklamasında bulundu.

23:16 – 16/08/2024 Cuma
Güncelleme: 00:12 – 17/08/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
Manuka'dan skandal paylaşım: Tepki gelince geri adım attılar
Manuka’dan skandal paylaşım: Tepki gelince geri adım attılar

Siyonist devlet İsrail barbarlıkta sınır tanımayarak Gazze’deki soykırımının şiddetini her geçen gün artırırken, katillere destek veren markalar 7 Ekim’den bu yana dünyanın dört bir yanında boykot ediliyor.


Türkiye’de özellikle tesettürlü genç kızların tercihi olan, muhafazakar giyime yönelik ürünler üreten Manuka markası, İsrail’e destek veren Starbucks’ın önünde poz veren bir fenomen ile iş birliği yaparak ortak paylaşımda bulundu.



Instagram’da modellik yapan Ecem Turan, bebek katili İsrail’e verdiği destek sebebiyle boykot edilen Starbucks’ın önünde defalarca poz verdi.


Turan ile iş birliği yapan Manuka markası

, kontrollerden geçerek paylaşıldığı bilinen bu postu onaylayarak resmi Instagram hesaplarında yayınladı.

Söz konusu paylaşımın sosyal medya platformu X’te de çok sayıda kullanıcı tarafından

eleştirilmesinin ve boykot çağrılarının yapılmasının ardından Manuka, yaklaşık 1 saat profilinde tuttuğu paylaşımı kaldırdı.



Feride Kubur ve Sümeyye Kubur’un sahibi olduğu marka, bir süre sonra ise İsrail’i destekleyen Starbucks’ın önünden yapmış oldukları paylaşıma dair özür diledi. Özür metni, Manuka’nın Instagram hesabının ‘hikayeler’ bölümünde yayınlandı.


Söz konusu paylaşımın ‘istenmeden’ olduğu belirtilerek, daha dikkatli olunacağı ifade edildi.



#Manuka
#İsrail
#Gazze
#Boykot
#Tesettür
#Giyim
#Muhafazakar
#Starbucks
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/gundem/giyim-markasi-manukadan-skandal-paylasim-israile-destek-veren-starbucksin-onunde-poz-verdiler-4639304

Similar Posts