ATA AÖF 2024 bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

6 minutes, 32 seconds Read

ATA AÖF 2024 bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF bütünleme sınavları 6-7 Temmuz tarihlerinde yapıldı. Bütünleme Sınav soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Sınava katılan öğrenciler, ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? sorusuna yanıt arıyor. Peki Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, ATA AÖF bütünleme sınav sonuçlarında son bilgiler…

10:08 – 8/07/2024 Pazartesi
Güncelleme: 10:13 – 8/07/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavları bu hafta sonu uygulandı. Açıktan üniversite bitiren öğrencilerin gündeminde ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları var. Peki ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanır? İşte detaylar.

ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları sorgulanıyor. ATA AÖF bütünleme sınavı 6-7 Temmuz’da gerçekleşti. Şimdi gözler 2024 ATA AÖF bütünleme sınav sonuçlarında.

BÜTÜNLEME SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF final (yarıyıl sonu) sınavları 6-7 Temmuz tarihlerinde tamamlanacak. Final sonuçlarının değerlendirme süreci tamamlandıktan sonra, sonuçların yaklaşık 2 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden görüntülenebilecek.

ATA AÖF final sonuçları, ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden erişilebilir olacak. Sonuçlar açıklandığında, öğrenciler bu ekran üzerinden notlarını kontrol edebilecek.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

ATA AÖF bütünleme sınav soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Sınav sorularına ÖYS’den (Öğrenme Yönetim Sistemi) 10 Temmuz 2024 Çarşamba Günü saat 12.00’a kadar itiraz edebilirsiniz.

ÖYS’ye (https://oys.ataaof.edu.tr) giriş yapmak için
.
OBS’ye (https://obs.atauni.edu.tr) giriş yapmak için
.

ATA AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

ATA AÖF’de başarı baraj notu, 4.00 üzerinden 2.00 olarak belirlenmiştir. Kısmen veya tamamen sınıf geçme ve/veya yıllık sistem uygulanan birimler hariç olmak üzere, son hesaplanan AGNO’su ile bir önceki AGNO’su başarı baraj notunun altında olan öğrenci başarısız sayılır.

ATA AÖF HARF NOTU

  1. AA 4,00
  2. BA 3,50
  3. BB 3,00
  4. CB 2,50
  5. CC 2,00
  6. DC 1,50
  7. DD 1,00
  8. FF 0,00
  9. M Muaf
  10. G Geçer
  11. Z Devamsız
  12. FF notu, ilgili dersten başarısız olan öğrencilere verilir.
#ATA AÖF
#ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları
#Atatürk Üniversitesi
1 saat önce

source: https://www.yenisafak.com/ata-aof-butunleme-sinav-sonuclari-2024-ataturk-universitesi-acikogretim-fakultesi-butunleme-sinavi-sonuclari-ne-zaman-aciklanir-obsatauniedutr-sorgulama-ekrani-h-4631753

Similar Posts